İkaz-Alarm Tatbikatı ve Personel Tahliye Tatbikatı (Deprem Haftası)

1-7 Mart Deprem Haftası'nda  farkındalık oluşturmak ve afetlere karşı hazır olunması amacıyla 9 Mart perşembe günü saat 13.10'da ihbarlı olarak  okulumuzun  öğretmenleri, yardımcı hizmetler personeli ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı ve personel tahliyesi tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Deprem tatbikatı ikaz-alarm sireni ile başlatılmış, öğretmenler ve öğrenciler masalarının yanlarında öğretilen deprem pozisyonunda siren bitinceye kadar beklemişlerdir.

Tahliyede görevli personel (Kat Tahliye Personeli)  tahliye güzergahında konumlarını aldılar. Okulun bahçesindeki toplanma alanında öğrenciler önceden belirlenen sıra düzenini almaları ile personel tahliye tamamlanmıştır. Personel tahliye tatbikatı 21 saniye sürede tamamlanmıştır.

13.03.2023 112

Tatbikat Fotoğrafları:

1A sınıfı sarsıntı süresince sağlam bir nesnenin yanında ÇÖK-KAPAN-TUTUN hareketini uygulayarak hedef küçülttüler.

Okul Afet ve Acil Durum Planında belirlenen "Acil Durum Toplanma Alanında" öğrenciler halka oluşturarak öğretmen yoklaması için bekliyorlar.

13-03-202313-03-2023